Yılların Eskitemediği Travers Toksel VARGEL

Yılların Eskitemediği Travers Toksel VARGEL

Tuzla serbest bölgede ihracata yönelik ürünler üreten InterMetalFlex firması üretiminde Toksel marka VARGEL ® traverslerini kullanarak kesintisiz bir imalatı bünyelerinde gelenekselleştirdiklerini ifade etmekteler...

Frmasının ürettiği flexible kablolar Toksel marka 30’luk VARGEL ® traversleriyle daha geniş makaralara sarılmakta ve sonrasında piyasaya sunulmaktadır.

toksel_vargel_travers

Yaptığımız ziyarette gördük ki; Geniş çaplı, uzun ve çelik alaşımlı esnek metalden ürettikleri ürünlerin sarımında kullandıkları Toksel marka 

VARGEL ® traversleri, 10 yıldan daha fazla süredir üretim hatlarında çalıştırmaları ve buna bağlı beyanları, kaliteden ödün vermeden yaptığımız üretimin ne kadar yerinde bir strateji olduğunu tastikler nitelikteydi. (Kendilerine sıcak karşılamalarından ötürü teşekkürü bir borç biliriz.)

Ülkemizde satışa sunulan uzak doğu menşeili, ithal, kalitesiz ya da satış sonrası hizmet sunamayan ithal avrupai traverslere rağmen kaliteden ödün vermeden, kaliteli satış sonrası hizmetimiz ve rekabetçi fiyat anlayışımız ile üretimlerimize devam etmeyi sürdüreceğiz.

 

Tüm bunlara ilaveten;

Son yıllar yaşanan ekonomik daralmalardan ötürü enflasyonla mücadele kapsamında, Toksel Makina olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde ve ürün gruplarında %30 a varan bir indirime giderek daha iyi bir gelecek için çalışmalarımıza başladık.

Kalitesiz satış sonrası, kalitesiz ithal ürünlerin kullanımı ile ilgili tüm zorunlulukları ortadan kaldırma noktasında tüm paydaşlarımız ve müşterilerimizle yürüyeceğimiz bu yolda kaliteden kesinlikle ödün vermeden ilerleyeceğimizin de altını çizerek vurgulamak isteriz.

Doğrusal hareket sistemleri / traversler hususunda Toksel VARGEL ® olarak tüm sektörümüzü %30 lara varan indirim kampanyamızdan istifade etmeleri hususunda satış ofislerimizle irtibata geçmelerini önemle belirtiriz.