Toksel 30 Yıldır Tek Yerli Üretici

Toksel 30 Yıldır Tek Yerli Üretici

TOKSEL MAKİNA 25 Yılı Aşkın Süredir Konusunda Tek Yerli Üretici

Toksel Makina; sarım makinelerinde, dikey ve düşey hareketli sistemlerde, boyama sitemlerinde, hamur açma sistemlerinde yön verici olarak kullanılan VARGEL ® ( Doğrusal Hareket Ünitesi) ürününü, 25 yılı aşkın süredir %100 yerli olarak üreten tek firmadır.

Kablo, hortum, tel, iplik vb. sarımlarda kullanılan ünitelerin farklı hatve ve güçlere sahip dört farklı tipinin üretim ve satışını yapan firmamız farklı sistemlerinde tamir ve bakımı konusunda da hizmet vermektedir.

 

Toksel VARGEL ® ürünlerinin başlıca tercih edilme sebepleri;

İthal ve uzak doğu menşeili ürünlere nazaran en büyük avantajımız kalite, termin ve satış sonrası hizmetimizdir.

 

VARGEL ®

Üzerinde çalıştığı düz milin dönme hareketini doğrusal harekete çeviren, gücünü milin dönme hareketinden alan mekanik ve kullanımı çok pratik bir sistemdir. Şaftın sabit dönme yönü ve devrine karşın ünite üzerinde ayarlanabilir skala sayesinde hareketi yavaş veya hızlı ayarlanabilmektedir. Mekanik stoplayıcılar sayesinde ters yöne hareket yapan ve çalışma aralığı pratik olarak ayarlanabilen üniteler endüstrinin birçok alanında pratik çözümler sunmaktadır.

Elektronik hız kontrol ve elektrikli switch sistemlerinin kullanımına ihtiyaç olmadan, tamamen mekanik çalışan VARGEL ® sadece sarım sistemlerinde kullanılmamaktadır. Uzunluk takipçisi olarak çeşitli otomasyon sistemlerinde de kullanılmakta ve yatay / dikey çalışabilmektedir.

Kullanım kolaylığı, uygulama işçiliği ve maliyeti açısından alternatif sistemlere nazaran çok daha avantajlı olan VARGEL ®, firmamız tarafından uzun yıllardırdır üretilmekte olup, Amerika ve Rusya bölgelerinde ki bayilerimiz dışında ki lokasyonlardan da bayilik noktasında gelen talepler tarafımızdan değerlendirilmektedir.

VARGEL ® Modelleri için Tıklayınız