Makine Otomasyon Firmaları Toksel Vargel Tercih Ediyor

Makine Otomasyon Firmaları Toksel Vargel Tercih Ediyor

Yıllardır birçok sektörde süregelmiş değişik ölçekli firmalar ile çalışmakta olan Toksel Vargel ® , son zamanlarda proje bazlı makine imalatı yapan otomasyon firmaları ile de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu firmalardan birisi de NNM Otomasyon.

Endüstriyel kontrol ve otomasyonun kullanıldığı her alanda ileri teknolojik altyapısı ve uzman mühendis kadrosu ile proje, tasarım ve anahtar teslim kurulum hizmetleri veren esaslı bir kurum. Değerli firma sahibi ile 2019 yılı ilk görüşmemizde yeni projeleri üzerine yaptığımız genel sohbette, 2018 de yaşanmış olan döviz dalgalanması neticesi, piyasanın bir miktar daraldığını fakat projelerine tam hız devam ettiklerini dile getirdiler.

NNM Otomasyon firması ile yollarımız imalatını yapmakta oldukları Spool Winding Machines – Şerit Sarma makinelerinde kesişti. Toksel Vargel traverslerinin / gezdirici ünitelerinin kullanıldığı bu makineler; iplik, şerit band, plastik şerit vb. ürünleri el değmeden üretim hattınının paketleme öncesi prosesinde otomatik sarımını gerçekleştirmektedir.

Söz konusu sarım işleminde Toksel Vargel ® gerekli sarmayı tetikleyen en önemli faktör olmaktadır. Bu mevcut işlevin kısa videosunu aşağıda yer almaktadır;

 

Toksel Vargel ® yıllardır hizmet sağlamakta olduğu ve genel olarak bilinip uygulanan kablo, iplik, bobin, tel sarımlarının yanında, şerit band sarımları konularında da sektöre çözüm sağladığını göstermektedir.